Trainingen

Herken je dit gevoel? Die steen op je maag omdat je het gevoel hebt niet te voldoen aan de verwachtingen. Dat beklemmende gevoel als mensen vragen hoe het met je gaat, terwijl je eigenlijk niet echt weet hoe het nu écht gaat. Ondanks dat je ondernemend bent, veel leuke dingen doet en genoeg vrienden hebt, is het soms gewoon TE VEEL.

Stress en Overweldiging. De druk op je werk is groot en je komt steeds vaker gestrest thuis. Je voelt je opgejaagd en steeds vaker ongelukkig of eenzaam, of het nu in je werk, je relatie of je leven is. Je weet eigenlijk niet meer wat je kunt doen om dit te stoppen.

Onze Oplossing: Praktische Trainingen en Coaching
Wij bieden praktische trainingen die jou (of jouw medewerkers) helpen om meer veerkracht, zelfvertrouwen en rust te bereiken. Om niet reactief maar juist proactief  te leven en te werken. We focussen op verbinding, mindset, samenwerking, relaties en energie om te werken aan persoonlijke effectiviteit. In onze trainingen en coachtrajecten vind je de tools en inzichten die je nodig hebt om weer grip te krijgen op je leven.

Ontdek onze trainingen en maak de eerste stap naar een gelukkiger en effectiever leven!

Focus & Timemanagement

Al die ballen in de lucht houden en tegelijk plezier in je werk hebben. Daarna met een voldaan gevoel en energie naar huis gaan. Daar is deze training op gericht zodat jij meer balans voor jezelf creëert. 

Meer info

Communicatie & Samenwerking

Leuke samenwerking staat of valt met goede communicatie. En iedereen wil een bijdrage leveren aan het doel van de organisatie. Hoe je dat het beste doet leer je op deze training van 1 dag. 

Meer info

Fysieke & Mentale gezondheid

Vaak luister je wel naar de huisarts maar niet naar je eigen lijf. Hoe vang je de eerste signalen voordat je naar de arts moet of erger, in een burn-out raakt. Wij geven je de handvatten waar jij proactief meer aan de slag kan.

Meer info

Mentale weerbaarheid & Vitaliteit

Je vitaal voelen heeft met meer dingen te maken. Tijdens deze dag leer je wat jij kan doen om je vitaler en weerbaarder te voelen. Om zo meer plezier in je werk en je leven te hebben.

Meer info

Kom in actie en verander je leven
Tijdens onze coaching en training kom jij in actie en bepaal jij zelf hoe jouw leven eruit gaat zien. Gebeurtenissen kun je niet veranderen, maar hoe jij ernaar kijkt en ermee omgaat wel. Door je een spiegel voor te houden en je soms liefdevol een schop onder je kont te geven, zul je inzien dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw keuzes. Met onze begeleiding en de combinatie van persoonlijke bewustwording en een praktisch plan zet jij zelf kleine stappen naar meer invloed, plezier, focus en zelfvertrouwen.

Onze Aanpak

  • Persoonlijke Effectiviteit: verbeter je veerkracht, zelfvertrouwen en pro-activiteit.
  • Focus op Verbinding en Mindset: werk aan betere relaties en een positieve instelling.
  • Nuchter en Praktisch: concrete stappen en verdiepende zelfreflectie.
  • Stap voor Stap: realiseer veranderingen met kleine, positieve stappen.

Neem de Controle Over Jouw Leven Terug
Investeer in jezelf en ervaar de positieve verandering! Met onze trainingen en coaching krijg je de handvatten om fijner te werken, meer balans te creëren en meer plezier in je leven te hebben. Jij bent verantwoordelijk voor jouw keuzes.

Start vandaag nog en ontdek hoe jij jouw leven kunt transformeren!

Bureau MooiRood © 2021-2024 |  Herenweg 276, B-18, 3645DX Vinkeveen | KVK 77967348 | BTW NL003265317B19 | Algemene Voorwaarden

1
Meer informatie?
Hey hoi,

Mocht je nog een korte vraag hebben, stuur dan gerust een bericht via Whatsapp.

Hartelijke groet!