Wees moedig en heb vertrouwen. De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf...

Ik loop graag een stuk met je mee, op weg naar meer vertrouwen en zelfkennis

Herken jij:

  • dat je niet goed weet wat je nou écht wilt?
  • dat jouw verleden je tegenhoudt om te bouwen aan jouw toekomst?
  • dat je zoveel leuk vindt en uiteindelijk geen focus meer hebt?
  • dat je hersenspinsels in je hoofd blijven malen en je niet weet hoe je deze stil kan krijgen?
  • dat je het gevoel hebt geleefd te worden en je daardoor overweldigd voelt?
  • dat je het lastig vindt om keuzes te maken omdat ‘mensen er iets van kunnen vinden’?
  • dat het duiveltje op jouw schouder het te vaak wint van het engeltje?
  • dat je het anders wilt maar niet weet welke eerste stap je kunt zetten?

Dan is een coachtraject een stap in de richting van meer zelfkennis, helderheid, zelfacceptatie en positiviteit.

Jij bent de ontwerper van jouw leven. Het leven, waar je deuken oploopt, verdriet zal ervaren en ongetwijfeld verkeerde keuzes maakt. Deze deuken maken jou compleet en ik help je om met liefde naar jou als persoon te kijken. Met al je talenten, successen, deuken en verdriet. Alles mag er zijn. Het maakt je als mens compleet. Wat niet betekent dat je niets kan veranderen. Jij kan vooral veranderen hoe jij naar jezelf kijkt, en dat brengt vaak al meer rust en ruimte.

Ik help je met het helder krijgen van je verlangens, van een negatief naar een positief beeld te klimmen en geef je tools om dat hoofd wat stiller te krijgen zodat de focus en flow weer terugkomt.

Wie ben ik?

Ik ben Sacha. Ik woon in Vinkeveen op een boot samen met mijn man. Ik houd van reizen, buiten zijn en de natuur. De stilte op de boot is een mooie afwisseling naast alle gesprekken, trainingen en de drukte van het leven.

Ik houd van authenticiteit, wees wie je bent. Eerlijkheid en humor zijn twee van mijn kernwaarden. Ik ben down-to-earth en spiritueel. Nuchter, en tegelijk weet ik dat lijf en geest verbonden zijn en dat niemand het alleen hoeft te doen. Vanuit mijn ervaring met burn-out, afwijzing, vallen en opstaan,  weet ik hoe belangrijk het is om te je geest helder te krijgen, te voelen, te spelen en te ervaren wat belangrijk is voor JOU in JOUW leven.

Ik werk sinds 6 jaar als coach waarvan nu drie jaar bij Bureau MooiRood. Ik werk veelal met volwassenen die meer inzicht in zichzelf willen en mij inzetten voor meer focus, verbinding en helderheid. Mensen zien mij als een warm persoon die goed luistert, voelt en daarna doorpakt. Ik kom snel tot de kern en mensen omschrijven me ook wel als liefdevol pittig.

Ik zeg altijd dat je zelf de stappen moet zetten, maar dat je het niet alleen hoeft te doen!

Naast mijn loopbaan als coach werk ik ook als freelance trainer en projectmanager. Deze combinatie maakt dat ik inspiratie haal uit andere mensen, leer van de dynamiek van een werkomgeving met collega’s en altijd blijf leren.

Werkwijze

Ik werk met methodes die komen uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en NLP. Intuïtie en bewustzijn zijn, naast de pragmatische aanpak, een rode draad in mijn manier van coaching. Zonder gevoel kunnen we het praktisch benaderen maar zal het minder impact hebben op jouw coachvraag en uiteindelijk jouw leven.

Bij jouw schriftelijke aanmelding (via de knop hieronder) kijk ik of mijn manier van coaching goed aansluit bij jouw vraag. Mocht ik geen mogelijkheid zien dan geef ik je advies welke richting op te bewegen.

Tijdens het intakegesprek bespreken we welk verlangen er achter jouw hulpvraag zit. Mocht dit aansluiten bij mijn manier van coaching en is er een klik tussen ons beiden, dan gaan we een traject van 5 gesprekken aan. Hiervoor committeren we ons door middel van een coachcontract. Zo weet je wat je van mij kan verwachten en wat ik van jou verwacht.

Je kan bij mij terecht in Vinkeveen of online. Het voordeel van online is dat je geen reistijd hebt, dat je overal ter wereld met mij een gesprek kunt hebben en dat je gecoacht wordt in je eigen vertrouwde omgeving. De intake vindt wel plaats in Vinkeveen.

1
Meer informatie?
Hey hoi,

Mocht je nog een korte vraag hebben, stuur dan gerust een bericht via Whatsapp.

Hartelijke groet!