Over mij

Ik ben Sacha van der Brugge en ik ben 48 jaar oud. Woonachtig op een boot in Vinkeveen geniet ik van het ‘buiten’ wonen samen met mijn man en een heleboel eenden.

Mijn hele leven ben ik al bezig met ontwikkeling, verdieping van mijn zelfkennis, spiritualiteit, kwetsbaarheid en toen ik voor de derde keer onderuit ging, in een burn-out raakte wist ik: dit nooit weer!

Op zich was het niet zo verwonderlijk en ik kan nu zeggen dat het een groot cadeau was maar destijds heb ik dat niet zo ervaren. Gebroken kwam ik thuis te zitten. Al mijn cursussen, boeken, opleidingen ten spijt, ik wist niet hoe ik voor mezelf moest leven.

Dat is inmiddels ruim 8 jaar geleden en waar het lange tijd voelde als falen, een mislukte relatie en een paar burn-outs verder, heb ik mijn leven omgegooid. Ik heb me verder verdiept in NLP, Reiki, meditaties, de methodes van Tony Robbins, het Spiegelwerk van Louise Hay, heb zelf het Jaarprogramma van 365dagensuccesvol doorlopen en ben het  leven uiteindelijk gaan DOEN!

De combinatie van voelen, het werken met je brein en je gedachten en de praktische toepassing van de verschillende modellen maakt dat ik steeds meer vanuit mijzelf kan leven.

Door mijn ervaringen en met de opleidingen tot coach en trainer, kan ik mensen begeleiden, inspireren en trainen zichzelf op de eerste plaats te zetten!

En zo sta ik nu zelf ook met meer moed, lef en liefde dan ooit tevoren in mijn leven.

Ik pluk het leven, geniet van mijn nieuwe liefde, val nog steeds op mijn bek maar sta ook steeds weer op. Want dat is wat ik geleerd heb; wanneer ik één keer meer opsta dan val, komt het goed, heb ik de kracht om door te gaan en te genieten van het moois dat ik van mijn leven maak. En dat gun ik jou ook!

Inmiddels ben ik een aantal jaren coach, waaronder bij 365dagensuccesvol waar ik momenteel meerdere mensen en groepen begeleid. Ik organiseer tevens verdiepingsdagen waarbij we met een kleine groep aan de slag gaan met communicatie, kernwaarden, innerlijke strijd, relaties en hoe we dit kunnen verbeteren en omarmen. Door middel van praktische oefeningen, heldere taal, voelen en bewegen leer jij jezelf  helemaal opnieuw ontdekken. En het leuke is: alles wat jij wilt bereiken of zijn: het zit allemaal al in jou!

Ik ben recht door zee en geef je oprechte inzichten mee waar je niet altijd op zit te wachten maar waar je wel stappen mee kunt zetten.

Inzicht krijgen in jezelf, in jouw emoties, verlangens, veerkracht en passie, dat is een mooi avontuur. Deze inzichten zorgen er voor dat je veranderingen kan doormaken, beleven en voelen. Om zo om te gaan met zaken die op je af kunnen komen in de rollercoaster die het leven kan zijn.

Wanneer jij stappen wil zetten in jouw leven, dingen anders wilt alleen je weet niet precies hoe, dan ben ik de aangewezen coach en trainer voor je: vanuit je gevoel werkend, optimistisch, recht door zee en zeer pragmatisch.

Foto: www.tmfotografie.nl