Over mij

Geboren en getogen in Nederland, logisch zou je denken maar ik ben als kind vaak verhuisd. Van Noord-Holland naar Zuid-Holland, van Limburg naar Utrecht en uiteindelijk weer naar Noord-Holland. Zo moest ik me iedere keer weer aanpassen aan een nieuwe school, nieuwe vrienden maken en werd het aanpassen aan nieuwe situaties eerder een leuke uitdaging dan een vreselijke ervaring. Ik kan nu na een paar jaar nog steeds het gevoel krijgen dat ik het roer om wil gooien, zo zit ‘verandering’ in mijn bloed.

Als meisje was ik vaak in de natuur te vinden. Ik heb van mijn ouders veel geleerd over bloemen en planten en de natuur is voor mij absoluut nog steeds een omgeving waar ik tot rust kan komen. Eens in de zoveel tijd een Nature Quest is voor mij een cadeau voor mezelf. Resetten en weer opladen.

Door mijn levenservaringen, ik ben stiefmoeder, ben om mijn rode lokken en uitgesproken mening vaak gepest en buiten de groep geplaatst, heb een heftige burn-out gehad en heb lange tijd geworsteld met mijn zelfbeeld, ben ik erachter gekomen dat ik er ab-so-luut toe doe en voel ik me goed, een prachtig mens en ben ik zelfverzekerd. 

Na verschillende  opleidingen (waaronder Project Management, Sales, Coaching en Training, Neuro Linguïstisch Programmeren en Positieve Psychologie) en verschillende uitdagende (management) functies, ben ik de coach- en trainerswereld ingedoken. Ik wil iets met mijn kennis en ervaringen doen!

Inmiddels ben ik een aantal jaren coach, waaronder bij 365dagensuccesvol waar ik de Diamonds/Briljanten begeleid. 

Ik ben ik recht door zee en geef ik feedback waar je niet altijd op zit te wachten maar waar je wel verder mee kunt. 

Inzicht krijgen in jezelf, in jouw emoties, verlangens, veerkracht en passie, dat is een mooi avontuur. Steeds weer leren van de ervaringen, de omgeving, vrienden en geliefden. Deze inzichten zorgen er voor dat je veranderingen kan doormaken, beleven en voelen. Om zo om te gaan met zaken die op je af kunnen komen in de rollercoaster die het leven kan zijn.

Wanneer jij stappen wil zetten in jouw leven, dingen anders wilt alleen je weet niet precies hoe, dan ben ik de aangewezen coach voor je: optimistisch, recht door zee en zeer pragmatisch.

Stuur me een mail of gebruik de WhatsApp knop voor meer informatie. Tot snel!

Foto: www.tmfotografie.nl

E-mail: sachavdbrugge@gmail.com
Tel: 06 – 29 13 02 59