Over mij

Nadat ik tijdens mijn jeugd al kriskras door Nederland had gewoond ben ik op mijn achttiende gaan studeren in de grote stad Leeuwarden. Mezelf goed kunnen aanpassen aan mijn omgeving had ik al geleerd door de vele verhuizingen en ook nu kon ik me snel aanpassen aan het tempo in de Friese hoofdstad.

Ik had vrienden, studeerde, werkte in een eetcafe, werd verliefd, had liefdesverdriet, ging op vakantie met vriendinnen en had het goed. Dacht ik…

Op mijn 22e kwam al het moment dat ik voelde dat dit het leven niet kon zijn. Het was in ieder geval niet mijn leven want ik liep er in vast. Ik nam een grote stap en begon mijn avontuur in de persoonlijke ontwikkeling. 

Alles verslond ik. De boeken, de cursussen, de sessies bij de psycholoog, reiki en ademsessies en praktische methodes als RET  en EFT. 

Ik was 25 jaar jong toen ik terug verhuisde naar het westen van het land, daar ging werken en uiteindelijk een grote liefde ontmoette. Ik was van plan er een succes van te maken, werd de leukste en de liefste, werd stiefmoeder van drie jong kinderen en deed mijn best.

Een aantal jaren later liep ik weer tegen een muur aan. Op zich niet zo verwonderlijk en ik kan nu zeggen dat het een groot cadeau was maar destijds heb ik dat niet zo ervaren. Gebroken kwam ik thuis te zitten. Al mijn cursussen, boeken, opleidingen ten spijt, ik wist niet hoe ik voor mezelf moest leven.

Dat is inmiddels 15 jaar geleden en waar het lange tijd voelde als falen, een mislukte relatie en twee burn-outs verder, heb ik mijn leven omgegooid. Ik heb me verder verdiept in Reiki, meditaties, de methodes van Tony Robbins en heb een coachopleiding gedaan bij het Europees Instituut in Driebergen. De combinatie van voelen, het werken met je brein en je gedachten en de praktische toepassing van de verschillende modellen maakte dat ik steeds meer vanuit mijzelf kan leven.

Zodanig dat ik het leven pluk, geniet van mijn nieuwe liefde, nog steeds op mijn bek val maar steeds weer opsta. Want dat is wat ik geleerd heb; wanneer ik één keer meer opsta dan val, komt het goed, heb ik de kracht om door te gaan en te genieten van het moois dat ik van mijn leven maak. En dat gun ik jou ook!

Inmiddels ben ik een aantal jaren coach, waaronder bij 365dagensuccesvol waar  ik momenteel de vierdejaars begeleid. 

Ik ben ik recht door zee en geef je oprechte inzichten mee waar je niet altijd op zit te wachten maar waar je wel stappen mee kunt zetten.

Inzicht krijgen in jezelf, in jouw emoties, verlangens, veerkracht en passie, dat is een mooi avontuur. Steeds weer leren van de ervaringen, de omgeving, vrienden en geliefden. Deze inzichten zorgen er voor dat je veranderingen kan doormaken, beleven en voelen. Om zo om te gaan met zaken die op je af kunnen komen in de rollercoaster die het leven kan zijn.

Wanneer jij stappen wil zetten in jouw leven, dingen anders wilt alleen je weet niet precies hoe, dan ben ik de aangewezen coach voor je: vanuit je gevoel werkend, optimistisch, recht door zee en zeer pragmatisch.

Foto: www.tmfotografie.nl