Over ons

Sacha van der Brugge, gepassioneerd trainer, coach en inspiratiebron. 

Mijn hele leven ben ik al bezig met ontwikkeling, verdieping van mijn zelfkennis, spiritualiteit, kwetsbaarheid en na een tweede burn-out wist ik: dit nooit weer!

Dat is inmiddels ruim 10 jaar geleden en waar het lange tijd voelde als falen, een verbroken relatie en een burn-out verder, heb ik mijn leven stapje voor stapje omgegooid. Ik heb me laten scholen in verschillende coaching methoden, heb trainingen en opleidingen gevolgd, waaronder de trainersopleiding bij ICM, de coaching opleiding bij het Coach College en daarna als extraatje nogmaals een coachopleiding bij het ICM. Ik heb mijn masterdiploma gehaald in Reiki en NLP. Ik houd van mediteren, de methodes van Tony Robbins, het Spiegelwerk van Louise Hay en de ‘Zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen R. Covey.  Ik heb het Jaarprogramma van 365dagensuccesvol twee keer doorlopen, heb uiteindelijk de groepen die daarna kwamen een paar jaar gecoacht en ben mijn leven gaan VIEREN!

De combinatie van voelen, het werken met je brein en je gedachten en de praktische toepassing van de verschillende modellen maakt dat ik nuchter, met liefde en plezier in het leven sta en pragmatisch en vanuit verschillende oogpunten kan werken met de mensen die ik train en coach.

Inmiddels ben ik gecertificeerd NOBTRA trainer en geef ik o.a. persoonlijke effectiviteit- en verschillende leiderschapstrainingen.

Mijn uitgebreide CV en werkervaring vind je op LinkedIn.

Vragen? Stuur me gerust een e-mail

Josine van der Brugge, trainer, inspirator en communicatief wereldverbeteraar. Dat is waar ik blij van word en wat ik de deelnemers van onze trainingen meer over wil vertellen.

Mijn achtergrond als Office Manager, Communicatiemedewerker en Manager Bedrijfsvoering maakt dat ik mijzelf heb ontwikkeld in luisteren, adviseren en motiveren.

Met mijn werkervaring in verschillende branches en heb ik zo mijn plek in de arbeidsmarkt gecreëerd en deze uitgebreid naar trainer en consultant. Ik heb verschillende opleidingen gedaan en sta nu waar ik wil zijn.

Ik weet hoe het is om de dag te moeten plukken toen mijn oudste zoon ernstig ziek werd en ik even met beide benen op de grond werd gezet. Werk is werk en ontzettend belangrijk in een mensenleven maar zonder goede gezondheid zijn we nergens dus is het nog belangrijker goede keuzes te maken, de keuzes waar jij blij van wordt. Ik koester ieder moment nu mijn zoon weer volledig is opgeknapt en inmiddels lekker pubert. 

Met als motto ‘Change is inevitable, growth is optional’ kies ik bewust om verder te groeien, als moeder, als trainer en bovenal als mens.  

Mijn profiel en CV vind je hier op LinkedIn

Vragen? Stuur me gerust een e-mail.

 

1
Meer informatie?
Hey hoi,

Mocht je nog een korte vraag hebben, stuur dan gerust een bericht via Whatsapp.

Hartelijke groet!