Je eigen weg terugvinden?

Door middel van coaching ontdek jij wat nou écht belangrijk voor je is en
hoe jij weer de leiding neemt over jouw eigen leven.

 

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van professionele begeleiding op werk of persoonlijk vlak in een gelijkwaardige één-op-één relatie van een coach en een coachee. Dat betekent dat we samen aan de slag gaan met waar jij tegen aanloopt en dat jij met de handvatten zelf aan de slag gaat om doelgericht te verwezenlijken wat je graag wilt.

Ik help je je doelen te verhelderen en leer je tot oplossingen te komen om daarna je nieuwe doel blijvend te bereiken. 

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Door oefeningen en gesprekken leer je nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden.

(Bron: NOBCO)

En wat is coaching niet?

Er zijn nogal wat misverstanden over wat een coach doet. Wat is coaching niet? 

  • Therapie: Een psycholoog behandelt mensen met psychische problemen zoals angst- en paniekstoornissen, depressies, persoonlijkheidsstoornissen en trauma’s;
  • Adviseur: Een coach geeft geen tips of advies op basis van inhoudelijke kennis, en is niet sturend in het gesprek. Een coach vertelt je niet wat je moet doen; 
  • Mentoraat: Een coach is geen inhoudelijk senior of meester.
(Bron: NOBCO)

Dus.... wat heb jij er aan?

Je ervaart stress waar je maar niet van afkomt, wellicht loop je tegen een burn-out aan en wil je het tij keren. Of heb je ingewikkelde leiderschaps- of loopbaanvragen en wil je daar helderheid in.

Jouw coachvraag kan ook gaan over jouw eigen gedrag waar je tegen aanloopt: hoe kan ik assertiever worden, hoe word ik minder perfectionistisch of hoe leer ik mijn uitstelgedrag af? Hoe concreter je je doel formuleert, des te makkelijker het is om stappen te zetten in de richting die jij wilt en dus hoe effectiever uiteindelijk de coaching zal zijn.

Samen kijken we hoe jij weer in de richting komt die jou gelukkig maakt, waar jij in de actie komt, in die flow waar je blij van wordt. Richting op basis van jouw kernwaarden, kijkend naar wat er al wel is en waar je meer van wilt. Ik gebruik daarvoor verschillende werkvormen als NLP, positieve psychologie, RET, het kernwaardenkwadrant en de Gelukspiramide.

Ik vertrouw op mijn levens- en werkervaring en ik luister naar mijn intuïtie, gevoel en lichaam. En naast dat alles werk ik natuurlijk met JOU! Want, ik kan je alles aanreiken maar jij zal voor jezelf stapjes moeten gaan zetten. Om zo met jouw talenten, veerkracht en ervaringen weer vertrouwen te krijgen dat JIJ de leiding gaat nemen in jouw leven!

Contact

Wil je starten? Of eerst meer informatie? 
Neem dan contact met me op:

sacha@bureaumooirood.nl

Of meld je aan voor een intakegesprek

1
Meer informatie?
Hey hoi,

Mocht je nog een korte vraag hebben, stuur dan gerust een bericht via Whatsapp.

Hartelijke groet!